Acta sessió 9-3-10

1. Aclarim dubtes de pronoms relatius.

2. Lectura Mirall trencat: us porto per fi la Fitxa de treball per fer una mica de debat i posada en comú a classe. Ho aprofitem també per treballar continguts lingüístics com la partícula que (com a conjunció, com a  pronom) i fem un exercici de localitzar pronoms febles i dir-ne la funció sintàctica. No us preocupeu si tot d’una costava, perquè només era per despertar coneixements previs, ja ho anirem repassant. Podeu anar-ho també fent pel vostre compte aquí (nivell intermedi) i aquí (suficiència). Seleccioneu els exercicis de pronoms febles al menú de l’esquerra.

(Dijous 18 de març farem un exercici escrit individual a classe relacionat amb la novel·la, a part del debat. Tindreu 45 min per fer un text de 200 paraules a partir d’un enunciat.)

DEURES: els qui encara no ho heu fet, deixeu un comentari/impressió de la visita a la Mar de Llengües. Podeu fer un comentari nou o respondre qualsevol comentari dels companys. Limitar-se a 6 o 7 línies és un suggeriment, no és obligatori. Els qui ja heu participat també podeu afegir el que vulgueu. Aquest espai és vostre.

0 Responses to “Acta sessió 9-3-10”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: